Zondag 7 september

We bekeren verder !

Twee wedstrijden gespeeld en beide overtuigend gewonnen. We bekeren dus verder.

Zaterdag 30 augustus pakten we de Madese Boys met 3-5. Na een goede 1e helft, 1-3 voor, lieten we de Boys zich terugknokken in de wedstrijd. Ik moet wel zeggen dat de scheids ze hier behoorlijk mee hielp door een onterechte pingel te geven. 2-3, 2-4, 3-4 ..... het bleef spannend. De wedstrijd begon door de matig fluitende scheidsrechter een aardige schoppartij te worden. Resultaat: Joris met geel van het veld wegens commentaar op de leiding.

Gelukkig herpakte hij zich na deze broodnodige afkoelingsperiode (geel = 10 minuten eruit) door op fantastische wijze de beslissende 3-5 binnen te schieten uit een zelf opgezette aanval. Chapeau voor het hele team, hard gewerkt en een terechte overwinning.

Gisteren hebben we plaatsing voor de knock-out fase afgedwongen door Blauw-wit thuis te verslaan met 6-4. Maar jongens wat was het spannend. Onnodig gaven we telkens de gelijkmaker weer weg. Tja die rechtsbuiten van hun was wel goed maar normaal moeten wij die met z'n tweeen makkelijk af kunnen stoppen. Alle 4 hun aanvallen waren doelpunten terwijl wij vele kansen misten.

Uiteindelijk diep in de tweede helft ontwaakte Joris en besliste de wedstrijd met twee geweldige acties en overtuigende doelpunten. De doordachte passes van Niels (3 assists!) mogen vandaag zeker niet ontbreken in het wedstrijdverslag.

Zaterdag begint de competitie, 11:45u. aanwezig bij DIA, 12:30u. voetballen. Ik ben benieuwd !

Ps. GOED LEZEN ! Voortaan 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig, 30 minuten voor aanvang omgekleed in de kleedkamer. Te Laat is een halve wedstrijd wissel ! Sorry voor de maatregel maar iedereen weet waarom !

Vrijdag 22 augustus

Beste allemaal,

Altijd op de hoogte zijn van programma, uitslagen en stand? Deze zijn te vinden op de website voetbal.nl of op de handige gratis app. Je hebt wel een inlogcode nodig, deze kun je zelf aanmaken of onderstaande gebruiken:

VOETBAL.NL
Gebruikersnaam: Jekadbest
Wachtwoord: jekab7

Groet Orson

Het nieuwe seizoen is weer van start en de eerste training inmiddels achter de rug. Ik heb er weer heel veel zin in en hopelijk jullie (spelers, ouders en supporters) ook. De competitie-indeling is bekend en te vinden op www.voetbal.nl, een site waar je alle gegevens over onze B7 kunt vinden.

Op onze eigen website probeer ik jullie weer van zoveel mogelijk informatie, wedstrijdverslagen en foto's te voorzien. Jullie hulp is daarbij natuurlijk meer dan welkom. Neem je fototoestel eens mee naar de wedstrijden, film eens een stukje en zet het op youtube of schrijf eens een stukje over de wedstrijd/training/speler enz. Indien je het mailt naar orson@beyerd.nl zal ik het op ONZE site publiceren.

Alvast veel voetbalplezier gewenst en tot snel binnen, langs of buiten de lijnen.